preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Miljevčani solidarni na djelu

Autor: Jasminka Stošić, 22. 10. 2015.

  Učenici PŠ Miljevci potpomognuti starijim učenicima, također Miljevčanima, i ove su godine, uz nesebičnu pomoć dugogodišnjeg aktiviste Crvenog križa Slatina, Steve Tereka, proveli humanitarnu akciju „Solidarnost na djelu 2015“.

    Svoje nedjeljno jutro miljevački učenici nisu „potrošili“ na izležavanje i ljenčarenje, već su ga namijenili ljudima u potrebi te su traktorskom ophodnjom prikupili dosta prehrambenih namirnica koje su ih pripremljene već čekale ispred domova mještana Miljevaca, Brezika i Dobrovića. Posebno su se potrudili učenici 7. razreda Ivan Kolembus i Zlatko Erdec.

    Prikupljenu hranu volonteri slatinskog Crvenog križa odvezli su u utorak u Slatinu, kako bi ih što prije mogli distribuirati omima kojima su najpotrebnije.

    Čika Stevina „ekipa“i ove je godine odradila dobar posao pa su svojim volonterskim radom „mali i veliki Miljevčani“ zavrijedili još jedno vrijedno priznanje za svoj doprinos ovoj već tradicionalnoj humanitarnoj akciji.  Njihova namjera nije bila tek puko privlačenje pozornosti. Naprotiv, svojim su primjerom vrijednim svake pažnje potvrdili onu staru i poznatu izreku koja kaže da pomažući drugima usrećujemo i sami sebe!

   Stoga je njihova plemenita nedjeljna akcija izmamila iskrene i tople osmijehe na njihova lica. Želimo vjerovati da će njihovi osmjesi i prikupljena pomoć ugrijati srca i onih kojima je njihova pomoć i namijenjena!

         

           Mali volonteri CK, učenici 3. razreda: Alen, Gabrijel i David

 

 

 

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju