preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

"Hack The Classroom" za ISE škole

Autor: Darko Samardžić, 13. 1. 2016.

    U subotu, 30. siječnja 2016. godine Microsoft organizira besplatno globalno digitalno događanje pod nazivom "Hack The Classroom". Ovo je događanje prvo takve vrste i namijenjeno je nastavnicima u svrhu edukacije o upotrebi  tehnologije i nastavnih digitalnih alata za vrijeme izvođenja nastave. "Hack The Classroom" započinje u 17 sati i traje do 19:30 sati po lokalnom vremenu.

  Cilj održavanja ovog događanja je edukacija nastavnika i uvid u najnovije razvoje tehnologije i nastavnih pomagala u obrazovanju.    

   

   Microsoft poziva sve nastavnike da se prijave i pridruže u sto većem broju na ovo prvo globalno digitalno događanje. Sudjelovanje na "Hack The Classroom" nastavnicima će pružiti priliku učiti od inovativnih i kreativnih nastavnika i učenika koji primjenjuju, podučavaju i uče uz pomoć tehnologije te na taj način mijenjaju tijek obrazovanja.

   Upoznat će način na koji su inovativne učionice pridonijele osobnom rastu i napretku nastavnika i učenika koji ih primjenjuju.

   Predavanja će se održavati u obliku dvosmjernog dijaloga u kojem će nastavnici imati priliku čuti iskustva predavača i pitati ih sve što ih zanima. Na taj način pridružit će se uspješnoj nastavnoj praksi kojoj je svrha uz pomoć tehnologije poboljšanje rezultata kod učenika.

   Više informacija moguće je saznati na http://www.microsoft.com/en-us/education/events/hack-the-classroom/default.aspx.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju