preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Čaša mlijeka za zdravlje djeteta

Autor: Administrator , 7. 2. 2016.

   Program mlijeka u školama je program Europske unije za opskrbu djece mlijekom i mliječnim proizvodima. Ovaj program uz program voća i povrća u školama dio je programa za poboljšanje dostupnosti hrane namijenjenih poboljšanju distribucije poljoprivrednih proizvoda i poboljšanju prehrambenih navika djece.

    Program mlijeka u školama  "školsko mlijeko" nema samo prehrambeni već i edukativni karakter jer doprinosi razvitku svijesti o važnosti zdrave prehrane, a u njega se uključila i naša škola te se je njime   jednom tjedno osigurala šalica mlijeka za sve učenike od 1. do 4. razreda matične škole i područne škole u Miljevcima.

    Ovaj je program, uz program voća i povrća u školi "Shema školskog voća i povrća", dio programa za poboljšanje dostupnosti hrane namijenjenih poboljšanju distribucije poljoprivrednih proizvoda i poboljšanju prehrambenih navika djece. 

 

Uzdravlje! wink

 

 

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2018/2019

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju