preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Čestitke Eleni!!

Autor: Darko Samardžić, 19. 2. 2016.

  U okviru ovogodišnjeg natječaja Hrvatskih voda „Najmlađi za vode Hrvatske 2015. – 2016.“  Povjerenstvo je nakon pregleda svih dospjelih radova donijelo odluku o dobitnicima nagrada među kojima je i učenica 6. razreda Elena Koleno. Čestitamo!!

   Od listopada 2015. godine do zaključno 15. siječnja 2016. godine na natječaj su se prijavile čak  143 osnovne škole diljem Hrvatske s ukupno 204 prijavljena projekta/rada u raznim kategorijama: Edukativni materijal 31 prijava; Istraživački projekt/radionica 29 prijava; Likovni radovi u obje teme 74 prijava; Slogani/pjesmice 51 prijava; Poruka/spot 18 prijava.

   Iz mnoštva dostavljenih projekata i radova koji su bili kvalitetno pripremljeni i provedeni, usmjereni na aktivno uključivanje i osposobljavanje učenika samostalnom radu i praktičnoj primjeni stečenih znanja u nastavnom programu, povezivanju međuodnosa prirodnih, ekoloških, socijalnih i kulturnih vrijednosti s vodom kroz različite nastavne programe  Povjerenstvo je izabralo  one ponajbolje uzimajući u obzir jedinstvenost projekta, inovativnost, glavnu poruku i cilj projekta, uspješnost edukacije i podizanja svijesti o očuvanju voda, uključenost učenika u projekt i druge elemente važne za ukupni edukativni dojam projekta.

Više o drugim nagrađenim učenicima i školama  na stranicama Hrvatskih voda.

Rad naše Elene odabran je kao najbolji u kategoriji -

4.2.  Pjesmica:

·      OŠ Vladimira Nazora, Zagrebačka 28, Nova Bukovica –

Mokre pitalice

-        učenica Elena Koleno, 6. razred 

Čestitamo!

 

   Povodom obilježavanja „Svjetskog dana voda 2016.“ u ožujku 2016. godine, Hrvatske vode će nagraditi pobjednike svih kategorija bogatim istraživačkim i edukativnim kompletima.  Također, nagrađeni će biti pozvani u Zagreb na veliku svečanost „Svjetskog dana voda 2016.“ gdje će biti predstavljeni njihovi radovi i gdje će se  uručiti nagrade nagrađenim školama i pojedincima. 

 

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju