preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Dan narcisa - cvijet za dan duže

Autor: Đora Đorđević, 17. 3. 2016.

     Pozivamo sve učenike, učitelje i djelatnike škole, kao i mještane Nove Bukovice, bliže i šire okolice, da se u što većem broju uključe humanitarnu akciju "Dan narcisa - cvijet za dan duže" te svojim plemenitim činom, kupnjom narcisa,  osiguraju pomoć oboljelima od raka. 

   Humanitarnu akciju provodit će učenici i djelatnici naše škole u nedjelju 20. 3. 2016. na dan Cvjetnice na  štandu koji će biti postavljen ispred Crkve Uznesenja BDM. Narcise će donijeti učenici i djelatnici škole.

   Nositelj akcije je “Liga protiv raka Virovitičko-podravske županije”. Sakupljenim sredstvima planira se nabaviti pribor za širokoiglenu biopsiju tumora dojke koji će se  donirati Radiološkom odjelu Opće bolnice u Virovitici.

   Time bi omogućili da se ovaj vid dijagnostike obavlja i u našoj bolnici te bi bolesnice kojima je potrebit ovaj dijagnostički zahvat mogle isti obaviti i u virovitičkoj bolnici.

   Ne sumnjajući u Vašu, od prije poznatu i potvrđenu plemenitost i humanost, nadamo se Vašem doprinosu i ovom prigodom!

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju