preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Happy Father's Day

Autor: Nadin Cuca, 22. 3. 2016.

    Učenici PŠ Miljevci su na satu engleskog jezika obilježili Dan očeva. Prisjetili smo se zašto ga slavimo pa smo uz nadolazeći blagdan Uskrsa odlučili obilježiti i taj važan dan za jednog od najvažnijih članova svake obitelji, za tatu...

   Učenici su se brzo i rado  uhvatili posla te su, uz zeke od plastičnih čaša, od papira radili  i čestitke tvoreći košulju s kravatom. Razlišljali su koje su omiljene boje njihovih očeva te su to istaknuli, a uz to su dali svoj osobni "štih" u poruci ispisanoj na unutrašnjoj stranici čestitke uz obavezan tekst "I love you, daddy!"

  Kad su završili, bili su vrlo ponosni na svoj rad i jedva su čekali trenutak kad će svatko od njih moći ugodno iznenaditi svog tatu.

 

   Tako su svima nama bitni uskrsni dani ove godine uljepšani još jednim važnim događajem - Danom očeva. Happy Father's Day!
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju