preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Hrvatski olimpijski dan

Autor: Marija Peček, 13. 9. 2016.

    Učenici od 1. do 4. razreda matične škole zajedno sa svojim učiteljicama obilježili su Hrvatski olimpijski dan. To je  manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću. 

    Tim načelom vođeni odlučili smo i mi obući bijele majice kao „znak prijateljstva“, a  i bijela podloga olimpijske zastave na kojoj je ucrtano pet krugova danas je općeprihvaćen olimpijski simbol univerzalnog fair playa, prijateljstva i mira.

   U školskom natjecanju bilo je nekoliko disciplina u kojima smo se iskazali ne samo u natjecateljskom duhu već i u poštenoj igri, međusobnom pomaganju i dijeljenju radosti pri igranju igara.

U nošenju jajeta u žlici pobjednici su: Matija Šoić i David Fuljek 4. razred; Marija Škrnički 3.razred; Josipa Gorički 2. razred, Toni Znika 1.razred. Čestitamo!!laugh

Natjecanje u vrećama: Leon Mandić 1. razred, Vanesa Jelenić 2. razred, Leo Bračun 3.razred, Alen Pipek 4.razred - Čestitamo!!yes

Nakon grupnih igara, učenici su se podijelili u izmjenično odjeljenski oblik rada dijeleći se u četiri kolone izvodeći različite zadaće.  

    Blago padanje kiše nije zasmetalo učenicima u bavljenju športom  već im je kap kiše kao srebrna kapljica znoja zasjala na čelu i uljepšala već nasmiješeno lice.  

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju