preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

e-Škola edukacija

Autor: Lareta Žubrinić, 27. 9. 2016.

     Obavijest STEM učiteljima i ostalim zainteresiranim učiteljima: započinju edukacije vezane uz e-škole. U nastavku se nalaze početne obavijesti za prijavu na određene radionice, MOOC tečaje ili webinare. 

Dragi sudionici projekta e-Škole,

od voditelja projektnog tima Vaše škole prijavljeni ste kao zainteresirani polaznici nekih od radionica, online seminara, webinara ili neke druge planirane edukacijske aktivnosti u sklopu pilota projekta e-Škole. Cjelokupno upravljanje prijavama i odjavama na termine obavljati će se pomoću sustava CSUED (Centralni Sustav za Upravljanje Edukacijskim Događajima) koji je pripremljen za ovu projektnu aktivnost.

Do sustava možete doći na adresi http://edukacija.e-skole.hr/, gdje ćete se nakon prve registracije prijavljivati na objavljene termine kako biste rezervirali svoje mjesto.

Prije nego prvi puta pristupite CSUED sustavu željeli bismo naglasiti sljedeće:

 

-        Za pristup sustavu potrebno je imati aktivan račun e-pošte u okviru vašeg elektroničkog identiteta u AAI@EduHr sustavu,oblika ime.prezime@skole.hr i redovito ga provjeravati te osigurati da sandučić ulazne pošte ne bude pun jer ćete sve informacije iz sustava dobivati na tu adresu.

-        Nužan uvjet za pristupanje CSUED sustavu je da imate aktiviran Office 365 koji je vezan uz vaš @skole.hr korisnički račun u AAI@EduHr sustavu. Ukoliko niste sigurni, molimo da pročitate upute pod nazivom "1_Upute – Aktivacija Office 365" u privitku ove poruke.

     U drugom privitku, u dokumentu "2_Upute – CSUED", nalazi se detaljna uputa za prijavu u CSUED kao i za njegovo korištenje. Ukratko, ukoliko ste zadovoljili prethodne korake, prvo morate obaviti prvu registraciju, a odmah zatim se možete prijaviti u CSUED.

 

Po prvoj prijavi u CSUED, molimo Vas da učinite sljedeće:

 

1.       Iz kataloga seminara odaberete radionicu(e), online seminar(e) i webinar(e) koji su dostupni,  a Vi ih želite pohađati, i prijavite se.

2.       Ovim korakom prijave ste samo izrazili svoju namjeru pohađanja, a upis ćete potvrditi odabirom termina. Ukoliko se prilikom prijave ne pojavljuju ponuđeni termini, znači da termin za Vas još uvijek nije određen. U trenutku kada termin za edukacijski događaj koji ste odabrali bude određen, dobiti ćete automatsku poruku u Vaš sandučić e-pošte. Zato ga redovito pregledavajte.

 

Termin prve radionice za Vašu školu biti će objavljen ovih dana, a odvijati će se u tjednu od 26.09. do 01.10. pa Vas molimo da budete spremni brzo reagirati, odnosno prijaviti se u što kraćem roku.

Veselimo se prvom susretu sa Vama u učionici. Za sva pitanja i primjedbe pišite nam na korisničku podršku preko adrese e-pošte e-skole-edukacija@skole.hr

 

Srdačan pozdrav,

 

Tijana Vidaković 
Projektni asistent

ALGEBRA

 


Priloženi dokumenti:
1_Upute_-_Aktivacija_Office_365.pdf (415.40 KB)
2_Upute_-_CSUED.PDF (1.47 MB)
e-_skole_edukacija.pdf (1.70 MB)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju