preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Solidarnost na djelu u Miljevcima

Autor: Elena Koleno, 16. 10. 2016.

    I ove godine učenici naše škole koji žive u  Miljevcima  volontiraju u 44. sabirnoj akciji Crvenog križa "Solidarnost na djelu" skupljajući humanitarnu pomoć u hrani i novcu (kupnjom bonova u vrijednosti 5 kuna)

    Dana 16. listopada  2016. godine, uz vodstvo vjeroučitelja i voditelja INA Crveni križ Đore Đorđevića učenici škole Ivan Kolembus, Zlatko Erdec, Mate Dorčak, Elena Koleno i Renato Lukaček iz Miljevaca su uz pomoć gospodina Steve Tereka i njegovog traktora (i prikolice!) volontirali u humanitarnoj akciji  SOLIDARNOST NA DJELU. 

   Ove godine obišli su samo Miljevce jer je počela kišica kad su kretali prema Breziku. Žitelji Miljevaca su i ove godine pokazali svoje veliko heart i pomogli onima kojima je pomoć stvarno potrebna. Sakupili smo krumpir, luk, zimnicu, jabuke i razne druge namirnice.

  Na kraju su naši volonteri sve istovarili u područnoj miljevačkoj školi gdje će skupljene namirnice preuzeti Crveni križ iz Slatine.

Hvala svima!!yes


Izvor: Elena Koleno, učenica 7. razreda


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju