preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Čaša mlijeka za zdravlje!

Autor: Dragana Matić, 10. 2. 2017.

 Program mlijeka u školama je program Europske unije za opskrbu djece mlijekom i mliječnim proizvodima. Program nema samo prehrambeni već i edukativni karakter jer doprinosi razvitku svijesti o važnosti zdrave prehrane.

   Upravo iz tog razloga, u školi smo 9. veljače ugostili i gospodina Hrvoja Centnera koji je održao predavanje našim pravšićima. Oni su, zahvaljujući Hrvoju,  naučili  puno o važnosti mlijeka u prehrani. 

VAŽNO JE UPAMTITI! Mlijeko je jedina potpuna namirnica koja sadrži sve hranjive sastojke potrebne za život. A predavač im je otkrio i tajnu veeeeeelike moći:  ako  ne možete po noći zaspati,čaša mlijeka riješi sve brige!

    Djeca su također naučila da se moraju umjereno i raznovrsno hraniti  te da im je za normalan rast i razvoj   potrebno barem 30 minuta tjelovježbe svaki dan.

   Najvažnije od svega je da svaki dan trebamo popiti čašu mlijeka za zdravlje, rast i zdravlje kostiju  laugh U zdravlje!
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju