preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

CvrčEKOvci i simbolično nagrađeni

Autor: Marina Kordi, 2. 4. 2017.

    Da se ekološka osviještenost višestruko isplati, dokazali smo i prošle školske godine kada smo, prema količini skupljenog starog papira, osvojili drugo mjesto na razini države. U petak je zbog toga miljevačke učenike, članove INA CvrčEKO, posjetio i predstavnik tvrtke DS Smith Unijapapir Croatia d.o.o. koja je organizirala natjecanje u skupljanju papira i osigurala vrijedne nagrade.

   Novčanu nagradu od 5.000,00 kn utrošili smo u nabavu potrebne informatičke i audivizualne opreme za učionice!

   Gospodin Weber iz tvrtke DS Smith posjetio nas je u Miljevcima kako bi nam i osobno čestitao te uručio simboličnu nagradu za naš trud.

    Radi se o kemijskim olovkama koje u školi uvijek dobro dođu pa su učenici sa zahvalnošću primili svoje zaslužene nagrade.

    To nam je samo poticaj za daljnje sudjelovanje u ovoj vrijednoj akciji zbrinjavanja korisnog otpada, a potrudit ćemo se da do kraja školske godine barem potvrdimo prošlogodišnji uspjeh. A kako bismo to postigli, i dalje nam pomažite u skupljanju starog papira. 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju