preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Aktivnosti članova UZ Bukvica Likovno-etno radionice

Autor: Lidija Medved, 2. 4. 2017.

   Mladi zadrugari Likovno-etno radionice rade u punoj brzini! Već su započeli s pripremama za Slatinski sajam cvijeća, a osim toga  posvetili su i se uređenju Etno parka Nove Bukovice.

   Budući da smo se i ove godine rado odazvali pozivu Grada Slatine za sudjelovanje na Sajmu cvijeća, već smo se počeli s pripremama i izradbom prodajnih artikala.

   Učenici trećeg razreda matične škole, članovi UZ Bukvica u Likovno-etno radionici zaigrali su se cvjetnim motivima i tehnikom decoupagea napravili predivne nosače za kuhinjske krpe koje će svaka žena, majka, baka (kraljica?) vrlo rado imati u svojoj kuhinji. Za izredu ovoga ukrasnog, ali i uporabnog predmeta koristili smo salvete, čavliće, ljepilo, drvenu pločicu,kistove i čepove s limenke. Izrađivati ove nosače s motivom narcisa  bilo je jako zabavno! 

Svakako naiđite do našeg štanda u slatinskom parku 29. travnja.

   Zbog Uskrsa i ukrasa, članovi radionice, željeli su razveseliti svoje sumještane i urediti Etno-park u središtu sela u veselo ruho. Na taj način željeli su svim ljudima dobre volje čestitati nadolazeći blagdan. Zahvaljujući vrijednim ručicama ovih trećaša i bukovački Etno park uređen je i ukrašen, spreman za dočekati Uskrs! Upravo je sada vrijeme da ga posjetite, ako već do sada niste!

   Sadnice bijele romantične magnolije izrasle se za čas u dvorištu uz stare drvene kućice u kojima Udruga žena Bukovica u srcu čuva blago ovoga zavičaja.

   Za izradu bijelog magnolijinog svijeta iskoristili smo malo konca i plastičnu bijelu vrećicu. Oblikovali smo cvijet  i postavili ga na grančice.

Sretan Uskrs žele Vam učenici 3. razreda s učiteljicom Lidijom!

 

 

 

 

 

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju