preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Obrada audio i video materijala u 6. razredu

Autor: Vladimir Bićanić, 5. 4. 2017.

U cjelini "multimedija" učenici su pokazali svoju kreativnu stranu - od izrade scenarija, pregovaranja oko snimanja scena, sve do same glume. U svemu tome smo se uspjeli i vrhunski zabaviti.

  U zadnje vrijeme dobro smo se nasmijali na satu informatike. Prvo nas je dočekala jedna nezgodna situacija s obradom audio-zapisa. Naime, jedan učenik je ciljano (uz prethodno dopuštenje učitelja) verbalno blatio svog dobrog prijatelja, a istovremeno hvalisao sebe. Zatim smo taj audio-zapis malo izmijenili, tj. zamijenili uloge i u kratkom vremenu žrtva ovog verbalnog "napada" dobila je hvalospjeve. Znate za onu staru poslovicu: "Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada"? Audio-zapisu dodali smo pjesmu kao dobru podlogu te zanimljivi video. Glavni protagonisti su Mislav i Renato a kako je to sve ispalo pogledajte u sljedećem zapisu.

   Nakon obrade audio-zapisa uslijedila je obrada video-zapisa. Ovdje smo se jako potrudili, poigrali s izradom scenarija i knjigom snimanja. Cijeli razred dobio je zadatak predložiti svoju verziju scenarija, a najzanimljiviji izabran je demokratskim putem - glasanjem! Scenarij smo zatim malo doradili i snimanje je moglo početi. Cijeli razred imao je želju glumiti u videu, a koliko im je to pošlo za rukom pogledajte sami.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju