preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijesti za ponedjeljak

Autor: Administrator , 6. 5. 2017.

  U ponedjeljak 8.svibnja 2017. održat će se nekoliko aktivnosti prema planiranom kurikulumu Škole. U nastavku slijedi više obavijesti. 

   Jednodnevni izlet učenika razredne nastave u Đurđevac: učenici toga dana trebaju u organizaciji roditelja i uz pratnju roditelja doći prije 8.00 h u dvorište škole u Novoj Bukovici odakle ćemo kretati na put agencijskim autobusom. Na isti način, potrebno je prihvatiti djecu i po povratku s putovanja. O točnom terminu povratka obavijestit ćemo Vas neposredno prije dolaska SMS porukom ili pozivom na Vaš broj mobitela.

   Uz  uobičajene potrepštine, učenici mogu sa sobom ponijeti i osobne stvari veće vrijednosti (mobitel, fotoaparat i sl), ali uz osobnu odgovornost  za njihovo čuvanje i korištenje.


   Šetnja učenika predmetne nastave do Područne škole u Miljevcima (Svjetski dan tjelesne aktivnosti): učenici u školu dolaze redovnom linijom te će se održati prva tri sata nastave prema rasporedu. Nakon užine, uputit ćemo se pješice u PŠ Miljevci. Planirano vrijeme šetnje je sat vremena. Nakon sportskih aktivnosti i odmora, osiguran je prijevoz kućama učenika koji nisu iz Miljevaca. Obući sportsku odjeću i obuću, ponijeti vode! 

    Ukoliko vrijeme bude loše, šetnja se odgađa do daljnjeg.


   Na manifestaciju "Život i djelo bl. Ivana Merza" koja će se održati u OŠ Eugena Kumičića Slatina od 10 do 12 sati odabrani učenici će ići u pratnji ravnateljice, prijevoz osiguran. 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju