preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

"Bukvica" na županijskoj smotri učeničkih zadruga

Autor: Ana Takač, 8. 5. 2017.

    Naša Učenička zadruga "Bukvica" predstavila svoj rad na smotri učeničkih zadruga Virovitičko-podravske županije

     Smotra zadruga održala se  prošlog petka 5. svibnja 2017.  u Pitomači. Domaćin smotre bila je Srednja škola Stjepana Sulimanca.  

    "Bukvicu" su predstavljale Patricija Križetić, Anamarija Bilavčić i Ana Takač, učenice 7. razreda,  s voditeljicom zadruge učiteljicom Majom Kanđera, a u pratnji je išla i ravnateljica.  

    Iako nas vrijeme  baš nije poslužilo pa nam prodaja nije išla, mi smo se odlično zabavili i pri tome od drugih zadrugara mnogo toga naučili o prezentaciji proizvoda, izgledu štanda i dr. 

     Štandove je prilikom obilaska ocjenjivao stručni žiri, a marljivi učenici su prezentirali svoje proizvode. Kada je žiri došao na naš štand,  Anamarija je govorila o radu naše  zadruge: koliko postojimo, koje sve sekcije imamo, koliko članova imamo, gdje smo se predstavljali ... Patricija je prezentirala  svaki korak u nastajanju veselih držača za lonce.

    Ukupno je nastupilo  9 zadruga, a na kaju zbrajanja svih bodova naša zadruga je bila 6. čime se jako ponosimo jer je ovo tek drugi put od našeg osnivanja da smo nastupili na smotri.  Posebno smo ponosni što su veseli držači za lonce dobili posebno priznanje za najbolji  prezentirani proizvod na ovoj smotri!

​ Više fotografija pogledajte u  Fotogledu :)


Izvor: Ana Takač, učenica 7. r., Novinarska družina (tekst), Lareta Žubrinić(foto)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju