preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Kviz o blaženom Ivanu Merzu

Autor: Elena Koleno, 8. 5. 2017.

     Učenici naše škole sudjelovali na druženju/natjecanju učenika osnovnih škola povodom blagdana bl. Ivana Merza 

    Budući da se slatinska OŠ Eugena Kumičića nalazi u župi blaženog Ivana Merza, a obilježavanje njihovog Dana škole poklapa se s blagdanom blaženika, tradicionalno u sklopu školske proslave organiziraju i zanimljivo natjecanje “Život i djelo blaženog Ivana Merza'' koje se održalo u župnoj crkvi.

    Osim učenika škole slavljenice, na  danas održanom natjecanju su sudjelovali i gosti, učenici iz OŠ Voćin, Mikleuš, Josipa Kozarca Slatina, "Davorin Trstenjak" Čađavica te naša škola koju su predstavljali Mladen Banović iz 8.r., Dorotea Dolovski iz 6.r.,  Mateja Podolski 5.r i Elena Koleno iz 7. razreda.

     Natjecanje je bilo zabavno i zanimljivo. Uz test znanja od 10 minuta i mnoge igre  (brzo jedenje kolača, pamćenje teksta i nogomet) postigli smo 4. mjesto.

Jako nam je žao što s nama nije mogao biti naš vjeroučitelj Đora Đorđević, no zahvalni smo ravnateljici Lareti Žubrinić koja nas je ondje odvezla, bila uz nas i podržala nas!


Izvor: Elena Koleno, učenica 7. razreda, Novinarska grupa (tekst)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju