preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Dan Europe

Autor: Lareta Žubrinić, 13. 5. 2017.

    U tjednu kada obilježavamo Dan Europe i Europske Unije, u školi smo primili gošće Nikolinu i Vlatku, studentice Ekonomskog fakulteta sveučilišta u Osijeku kako bismo im pomogli u istraživanju 

  Dan Europe naša je škola obilježila i u petak 12. svibnja 2017. susretom sa studenticama 2. godine preddiplomskog studija Ekonomskog fakulteta u Osijeku Nikolinom Martinović i Vlatkom Matoković. One su posjetile našu školu kako bi dio svoga projekta u sklopu kolegija Makrosustav Europske unije obavile s učenicima nižih razreda. 

  Ciljana skupina bili su  učenici 1. i 4. razreda te su Nikolina i Vlatka u razgovoru s djecom prikupljale podatke o  znanju učenika o Europskoj Uniji. Paralelno su održale kratku edukaciju primjerenu dobnoj skupini s kojom su radile.
 
 
   Studentice su ostale ugodno iznenađene koliko toga  četvrtaši znaju o Eurospkoj uniji, dok je 1.razred bio nešto malo tiši, no to je razumljivo obzirom da su tek krenuli u školu. Naše su gošće na kraju zaključilw da su djeca više informirana o EU-u nego stariji. Na kraju krajeva, svijet ipak na mladima  ostaje!
    Na kraju istraživanja, najaktivniji učenici osvojili su slatke nagrade uz informativne brošure o EU. Čestitamo!
 
 
  "Svi su bili izuzetno aktivni i sudjelovali na predavanju. Ovim putem željele bismo se zahvaliti svima na ukazanoj pomoći.
 
Srdačno Vas pozdravljamo!
 
Nikolina Martinović
Vlatka Matoković 
2.godina preddiplomskog studina, EFOS"
 


Izvor: Nikolina Martinović, studentica EFOS-a


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju