preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Majčin dan

Autor: Jasminka Stošić, 16. 5. 2017.

POKLONI I ČESTITKE ZA MAJKE!

Te predivne vile koje naše živote svakodnevno pretvaraju u najljepše bajke!

 

    U petak, uoči Majčinog dana kojega tradicionalno obilježavamo druge nedjelje u mjesecu svibnju  (Ove godine- 14. svibnja!) u miljevačkoj područnoj školi bilo je kreativno i radno. Svi učenici su izradili prigodne poklončiće kojima su obradovali svoje majčice u nedjeljno jutro- minijaturne bombonjerice  u obliku torbice i čestitke s toplim i iskrenim porukama upućenima najdražem biću na svijetu!

    Mame su na svoj dan primile i diplome koje im zbog njihovog svakodnevnog truda i brige za potomke zasluženo pripadaju.

    A na iskrene poruke i pažnju kojom su bile obasute na svoj dan, mame su odgovorile s osmijehom i pokojom suzom. Radosnicom, naravno! Zagrljaji i poljupci također su bili neizbježni pa smo i ovogodišnji Majčin dan odlučili „spremiti“ u riznicu najdražih uspomena!

    I ova vijest je nastala upravo s takvom namjerom! U njoj su iskazane želje malih miljevačkih učenika da barem dio ljubavi koju nam naše vrijedne i dobre majčice svakodnevno pružaju, osjete i same, i to ne samo na Majčin dan!

    Zaslužuju one puno, puno više od toga! Jer upravo one ponajbolje potvrđuju točnost paradoksalne izreke: “LJUBAV SE MNOŽI DIJELJENJEM!“.

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju