preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Općina Nova Bukovica prijavila izgradnju sportske dvorane za našu školu

Autor: Darko Samardžić, 19. 5. 2017.

Nastava tjelesne i zdravstvene kulture u našoj školi od svojih početaka ovisi o vremenskim prilikama. Ako je vrijeme lijepo, nastava se održava vani. Ako je vrijeme loše ili nepovoljno, nastava se održava u školi u malo većoj učionici. U ovakvim uvjetima, unatoč velikom trudu učitelja TZK-a, nemoguće je ostvariti redovan plan i program jer učenici nisu imali dobre uvjete za rad. Čini se da će se stvari promijeniti na bolje jer je buduća sportska dvorana prijavljena na natječaj za izgradnju.

U nastavku prenosimo vijest s web stranice Razvojne agencije Vidra o izgradnji dvorane:

"Općina Nova Bukovica je, uz savjetodavnu podršku RA VIDRA-e pri identifikaciji i razradi projektne ideje, prijavila na NATJEČAJ za podmjeru 7.4. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” – provedba tipa operacije 7.4.1. 'Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu' projekt rekonstrukcije-dogradnje zgrade osnovne škole-sportska dvorana u Novoj Bukovici. Projektom se želi kroz Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj doprinijeti unapređenju kvalitete radnih uvjeta u obrazovnim ustanovama te razvoju društvene infrastrukture i usluga koje se vežu uz navedenu infrastrukturu na području općine Nova Bukovica."
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju