preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Naš vrt u izboru za najljepši školski vrt

Autor: Lareta Žubrinić, 10. 6. 2017.

   Prošlog su nas tjedna posjetili predstavnice prosudbenog povjerenstva u projektu Hrvatske radiotelevizije Najljepši školski vrt 

   Iako smo školski vrt oformili prije koju godinu, na njemu redovito radimo i uljepšavamo ga novim sadnicama i sadržajima. Članovi prosudbenog povjerenstva za izbor najljepšeg školskog vrta nisu krili svoje oduševljenje viđenim te su pohvalili trud učenika i djelatnika škole u nastojanju da se školski okoliš uljepša. Isto tako, uputili su nas i stručno savjetovali kako možemo još bolje i ljepše urediti naš okoliš što ćemo svakako napraviti.

 Prosudbeno povjerenstvo sastavljeno je od predstavnika Ministarstva znanosti i obrazovanja, Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti, Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske radio-televizije. 

 

   Ovaj jedinstven izbor pokrenut je u Obrazovnom i dječjem programu Hrvatskog radija prije 17 godina, a danas u njemu sudjeluje stotine osnovnih i srednjih škola. Inicijatorica projekta, urednica i novinarka Hrvatskoga radija Lidija Komes objasnila kako je ideja niknula iz ljubavi prema djeci i uvjerenja da najmlađi mogu ispraviti greške nas odraslih te više voljeti i poštovati prirodu.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju