preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Načelnik primio najbolje učenike škole

Autor: Lareta Žubrinić, 7. 6. 2017.

   Postala je već tradicija da pri kraju svake školske godine načelnik Općine Nova Bukovica  primi i nagradi  najbolje učenike Osnovne škole Vladimira Nazora. Tako je bilo i ove godine. 

   Svečani prijem i dodjela nagrada održala se u Domu kulture 6. lipnja 2017. Načelnik Općine Tomislav Bračun  uz nazočnost službenika Općine i zamjenika Tomislava Dereša primio najbolje učenike koji su došli u pratnji nastavnika i ravnateljice škole Larete Žubrinić.

   Načelnik općine im je zahvalio, koliko na učeničkim natjecanjima, toliko i na dobrom ponašanju, a učenicima je poželio i uspjeh u budućem obrazovanju jer  je svaki uspjeh na bilo kojem natjecanju  i priznanje koliko za školu toliko i za općinu.

  "Ponosim se s vama jer ste naša budućnost", rekao je načelnik uručivši svima prigodne poklone. Učenicima koji nastavljaju školovanje u srednjim školama zaželio je uspjeh u budućem školovanju.  "Naša je želja da se nakon obrazovanja vratite u Bukovicu i primijenite svoja stečena znanja na korist svih nas", poručio je načelnik Bračun.

 

 Popis nagrađenih i pohvaljenih učenika i njihovih mentora je u privitku vijesti. 


Priloženi dokumenti:
nagra_eni_i_pohvaljeni.docx (13.06 KB)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju