preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Škola u prirodi 2017.

Autor: Maja Kanđera, 27. 7. 2017.

 

I ove je godine održana još jedna škola u prirodi u Slovačkoj na kojoj su sudjelovali naši učenici izborne nastave slovačkog jezika, Elena Koleno i Renato Lukaček. 

Naša Elena napisala nam je dojmove.    

Dana 23.6. Renato Lukaček, Filip Prša i ja krenuli smo dugim putem do Slovačke. Za vrijeme Ljetne škole usavršavali smo slovački jezik i upoznavali geografske i kulturne značajke kraja svojih slovačkih predaka.

Hrvatski i poljski učenici družili su se u zajedničkom rješavanju zahtjevnih postavljenih zadataka iz povijesti, geografije, jezika, ali i igranju nogometa, odbojke i ostalih rekreativnih igara.

Na večernjem programu natjecali su se prema skupinama u kvizu i prepričavanju dnevnih doživljaja. Naš cjelodnevni program bio je ispunjen raznim aktivnostima.

            

 

 

 

Od prirodnih ljepota, posjetili smo Helpu, Vydrovsku Dolinu, Čiernohronsku železnicu, Lesnicky Skazen i Čierny Balog. Zadnji dan našeg boravka obilježili smo priredbom gdje su djeca iz Hrvatske i iz Poljske pokazali svoje pjevačke, plesne, glazbene i literarne vještine.

I na svemu ovome jedno veliko HVALA učiteljici Maji (koja je nažalost bila spriječena da bude s nama) što nam je priuštila ovako divan provod u Slovačkoj!

 

Elena Koleno 8. r.

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju