preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Bukvica na sajmu Jesen i dani kruha

Autor: Lareta Žubrinić, 19. 10. 2019.

Na ovogodišnjem sajmu Jesen i dani kruha u Slatini koji se ove godine održao 17. listopada 2019. (četvrtak) već tradicionalno su sudjelovali i učenici Učeničke zadruge "Bukvica".

Naših četvoro zadrugara Hana i Stjepan iz 5. razreda te Mateja i Monika iz 8. razreda na lijepo uređenom štandu prodavali su krušne i slatke  proizvode kao što su različita peciva, kruh, kuglofi,  zimnice, cvijeće, prirodni sok od jabuka i mrkve i dr. Podršku su im pružili učiteljica Valentina Halužan i učitelj Dominik Rajačić.

Središnji slatinski park bio je prepun ljudi koji su obilazili brojne štandove jer su na sajmu sudjelovale i druge škole i zadruge.

Sajam je prolazio u najboljem redu. Nilo je puno posjetitelja koji su se divili našim proizvodima i kupovali ih. Oko 13h sajam se privodio kraju, a mi smo uspješno prodali sve naše proizvode i jako smo zadovoljni ovogodišnjim sajmom.

 (foto: Dragutin Fišli, domovina.net)

Vidimo se, svakako,  na idućem!


Izvor: Monika Nikšić, učenica 8. razreda, članica UZ Bukvica


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju