preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

"Ne možete uvijek činiti velike stvari, ali možete male stvari s puno ljubavi!" (sv. M. Terezija)

Autor: Lareta Žubrinić, 14. 2. 2020.

Valentinovo je praznik ljubavi! Svatko od nas nekoga voli, od nekoga je voljen! Širimo ljubav čineći dobra djela dok jedni drugima pružamo ruku prijateljstva i dobrote. 

U našoj je školi ovih dana Valentinovo obilježeno raznim aktivnostima, a ponajviše širenjem pozitivnih vibracija kao i uređenjem škole u prigodno valentinovsko ruho!

Svi školski panoi puni su poruka u kojima se iskazuje ljubav - i to ne samo prema bliskoj osobi, simpatiji, već i prema svim drugim stvarima zbog kojih nam je život lakši ili bićima koji su uz nas i pružaju nam ljubav i zaštitu.

Najveće heart koje smo ikada imali u školi izradili  su učenici 1. i 2. razreda matične škole uz pomoć učitelja engleske kulture Tonija Šafera koji je valentinovski kolaž/puzzle na zabavan način iskoristio za ponavljanje riječi iz obrađenih cjelina.

Na satu likovne kulture učenici su od svoje učiteljice Irene Pickett De Paolis dobili zadatak spojiti poeziju i likovnost - iz odabranih ljubavnih pjesama našega Vladimira Nazora izdvojili su  najljepše stihove i prigodno ga ukrasili te napravili središnji pano. 

Učenici koji pohađaju nastavu vjeronauka sa svojim su vjeroučiteljem Đorom Đorđevićem iskoristili digitalnu tehnologiju kako bi pokazali svoje znanje, brzinu i spretnost u rješavanju problema ljubavne tematike na web alatima kao što su wordwall, Kahoot i Learningapps.

Doista, kako možete vidjeti. Valentinovo kod nas u školi nisu samo cvijeće i bombonjera - ali plesa će ipak biti!laugh

Fotogled - za više fotki
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju