preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Za snove slatke, slađe od bajke, dovoljne su DOBRE I BRIŽNE MAJKE!

Autor: Jasminka Stošić, 10. 5. 2020.

Školarci OŠ Vladimira Nazora N. Bukovica, pa tako i učenici miljevačkih područnih odjela, odradili su uspješno već 8. po redu tjedan nastave na daljinu i možemo ustvrditi kako su se u tom novom obrazovnom konceptu svi odlično snašli: prije svega učenici, a zatim i njihovi učitelji na čelu s rukovodećim kadrom i stručnom suradnicom, našom pedagoginjom Ružom.

No, to sve ne bi bilo moguće bez spremnosti roditelja da i oni svemu tome daju svu moguću potporu. U svim našim „daljinskim” aktivnostima naročit doprinos dale su MAME naših učenika pa je upravo sada pogodan trenutak da im na tome zahvalimo.

 

Naime, pred nama je Majčin dan, blagdan koji se obilježava svake godine 2. po redu nedjelje u mjesecu svibnju. Naši mali miljevački prvašići i drugašići tim su se važnim povodom iskazali svojom marljivošću i kreativnošću, a to im doista i nije bilo teško jer su im njihove brižne i voljene mame (za)uvijek neiscrpan izvor inspiracije.

Opisi mama „iz pera” naših prvoškolaca na prvi pojam djeluju jednostavno, no oni su na papir „iskočili” ravno z njihovih srdaca i stoga imaju posebnu vrijednost i značaj:

Bilo je tu i malo „ozbiljnijih” literarnih pokušaja učenika 2. razreda:

No najzanimljiviji su svima, vjerujem, likovni radovi (crteži i kreativni poklončići za mame). Oni su izrađeni s posebnom voljom.U njih su mali miljevački školarci „utkali” svu ljubav koju osjećaju prema svojoj mami pa su zato ovako lijepi i privlačni svakom oku:

Svim majkama miljevački najmlađi učenici – prvašići i drugašići, predvođeni svojom razrednicom i ostalim učiteljima žele zahvaliti sljedećom porukom i prigodnom pjesmom: 

DRAGE MAME, SRETAN VAM MAJČIN DAN!heart

https://www.youtube.com/watch?v=dBHwycgytG0


Izvor: Jasminka Stošić, razredna učiteljica 1. i 2. r. PŠ Miljevci


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju