preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Online edukacija volontera

Autor: Lareta Žubrinić, 3. 12. 2020.

U povodu Međunarodnog dana volontera koji se u svijetu obilježava 5. prosinca na online edukaciji ugostili smo Županijski volonterski centar KrEdA

Učenici od 5. do 8. razreda, članovi Volonterskog kluba "Bukovačka dobra srca", putem videoveze na Zoom-u zajedno sa svojim koordinatorom vjeroučiteljem Đorom Đorđevićem i ravnateljicom Laretom Žubrinić imali su priliku poslušati iskustva, misli i savjete o volontiranju. 

Rad Županijskog volonterskog centra KrEdA  predstavila je voditeljica Matea Marek te je našim učenicima približila smisao volontiranja i motivirala ih za daljnji rad. 

"Ova je edukacija prva u nizu kojima želimo popularizirati volonterski pokret, predstaviti benefite i dobrobiti koje dobivamo kroz volontiranje, ali i ponuditi korisne praktične informacije o pravima i obavezama kako volontera, tako i organizatora volontiranja.

Također, kroz ovaj niz edukacija želimo sve zainteresirane upoznati s radom našeg Županijskog volonterskog centra – rekla je Matea Marek kojoj zahvaljujemo na inspirativnim riječima te se nadamo i budućim zajedničkim aktivnostima - uživo!

 

 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju