preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

TATA, SRETAN TI DAN OČEVA!

Autor: Kristina Horvat, 19. 3. 2021.

''Tate su najobičniji muškarci koje je ljubav pretvorila u superheroje, avanturiste, pričatelje priča i najbolje pjevače.'' (Pam Brown)

Predškolci su također obilježili Dan očeva! Raširili su radosno ruke te s velikom željom i motivacijom crtali za svoje očeve te ih darovali!

 

Dan očeva, dan je u čast oca i slavi očinstvo i utjecaj očeva u društvu. Slavi se mjesecu ožujku, koji je na poseban način posvećen sv. Josipu, zaštitniku naše domovine. 

Predškolci su izradili i obojali kravate za svoje očeve te im kasnije darovali. U školi, svi veseli i radosni  s velikim osmijehom na licu razmišljali kakav će biti izraz lica kada poklon daruju tati i čestitaju mu Dan očeva!

Iako je većina sinova ili kćeri uvijek nekako više povezano s majkom, otac je taj koji je isto uz vas i ako imate priliku, pokažite mu svu zahvalnost koju osjećate prema njemu. 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju