preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Završetak eTwinning projekta "Small steps to a big goal - what can I do for Earth?"

Autor: Nadin Cuca, 28. 6. 2021.

Početkom školske godine 2020./2021. započeo je eTwinning projekt "Small steps to a big goal - What can I do for Earth?". Autorice projekta su učiteljice Nadin Cuca, OŠ Josipa Kozarca, Slatina; OŠ Vladimira Nazora, Nova Bukovica te Dragana Arsić, JU OŠ "Sveti Sava" Foča, iz susjedne Bosne i Hercegovine.

 

Najbitniji ciljevi projekta su razviti kod učenika svijest za očuvanje okoliša te ih potaknuti na samostalnu primjenu eko aktivnosti i recikliranja u svakodnevnim situacijama. Uz to, učenici su vježbavali komunikaciju na engleskom jeziku te je projektom ostvarena uspješna suradnja s lokalnom zajednicom.

Projektni partneri su OŠ Eugena Kumičića, Slatina, OŠ "Sveti Sava",Foča i OŠ Josipa Kozarca, Slatina te naša OŠ Vladimira Nazora, Nova Bukovica.

Učiteljice naše škole koje su sudjelovale u eTwinning projektu i koje su uključene u eTwinning su: ravnateljica Lareta Žubrinić, zatim Jasminka Stošić, Kristina Kukuljević, Kristina Pintarić, Maja Pavlić, Marija Peček, Marina Kordi te Nadin Cuca. Svojim aktivnostima s učenicima ostvarile su ciljeve projekta te obogatile kompletan projekt raznim eko idejama.

Projekt je zaključen videokonferencijom projektnih partnera i dijela učenika. Tom prilikom učenici su se imali mogućnost predstaviti, upoznati se s radom svojih vršnjaka te izreći jedni drugima dojmove stečene radom na projektu. Uz to su riješili evaluacijski upitnik u kojem su te iste dojmove prenijeli u digitalni oblik.

Koje su aktivnosti provedene od strane učiteljica i učenika naše škole, ali i naših projektnih partnera, pogledajte u prezentaciji u nastavku.

 

Small steps to a big goal - What can I do for Earth? by Nadin Cuca

 

Hvala svim učenicama i učiteljicama koje su svojim radom i trudom zaslužne za uspješnu provedbu ovog projekta!

  Učiteljica Nadin Cuca


Izvor: Tekst i prezentacija: Nadin Cuca;


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju