preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Show must go online...

Autor: Maja Pavlić, 16. 11. 2021.

   Nakon kratkih jesenskih praznika, nastava je u četvrtak i petak, 4. i 5. studenog 2021., bila online, a 8. r naše škole, između ostalih predmeta, u rasporedu je imao i Likovnu kulturu, što, koliko se god možda čini, i nije tako lak zadatak.

 

 Računajući na to da naši VELIKI (pomalo uspavani i usporeni) osmaši nemaju likovne mape kod kuće, a niti pribora za rad i slikanje, trebalo je osmisliti nešto drugačije i novo! Istini za volju, neki bi se i pomalo izvlačili preko ekrana i pokušavali podvaliti nešto poput: „nemam punjač, pas mi pregrizao i ne mogu odraditi zadatak u realnom vremenu“ (budite kreativni pa nastavite niz sa isprikama, hehe).

   Uzevši u obzir sve to, a i Likovna kultura zahtjeva i nešto kreativnosti, razmišljajući i premišljajući, pala mi je na pamet ideja kako bismo mogli pokušati odraditi nešto „cool“ i novo te ubaciti dašak svježine u online rad, a ujedno se i dobro zabaviti – reinterpretirat ćemo originalna, svjetska umjetnička djela.  Za taj zadatak treba nam samo malo mašte i mobitel!

   REINTERPRETACIJA – hmmmm, velika riječ…..U nastavku pogledajte video koji smo pripremili  i odmah će vam sve biti jasno!

 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju