preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Na kavi s eTwinning ambasadorima

Autor: Lareta Žubrinić, 5. 2. 2022.

Sanela Tot, odgojiteljica naših predškolaca, sudjelovala je u webinaru pod nazivom "Na kavi s eTwinning ambasadorima" te je predstavila sebe i svoj rad na eTwinning platformi. 

Sanela Tot, koja je po struci magistra primarnog obrazovanja, u našoj školi radi kao voditeljica predškolskog programa, a kao učiteljica u razrednoj nastavi zaposlena je još i u OŠ Josipa Kozarca u Slatini. 

Zbog aktivnoga sudjelovanja na eTwinning platformi, od strane eTwinning ambasadora Nataše Ljubić Klemše i Tomislava Pavlovića, bila je pozvana da svoj rad predstavi i na webinaru Kava s eTwinning ambasadorima. 

Ovaj put tema Kave bila je posvećena kreativnosti i svestranosti eTwinninga u što se Sanelino predstavljanje odlično uklopilo jer istovremeno provodi projekte i s djecom predškolskog uzrasta, kao i u razrednoj nastavi. 

 

Sanela je svoje bogato radno iskustvo na eTwinningu prenijela brojnim zainteresiranim kolegama koji su pratili webinar i čestitali joj na uspjehu!
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju