preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Naš trojac najbolje poznaje Hrvatski sabor!!

Autor: Lareta Žubrinić, 19. 5. 2022.

Učenici 8. razreda Kristijan Bilavčić, Leo Bračun i Nikola Ladović su u petak, 13. 5. 2022. godine, sudjelovali u online kvizu "Koliko poznaješ Hrvatski sabor?" te su postali prvaci Lijepe Naše!!!!!!laugh

Naime, u natjecanju je sudjelovalo 57 škola iz Hrvatske sa 171 učenikom raspoređenim u tročlane timove te su iz informatičkih učionica u svojim školama odgovarali na 30 pitanja u vremenu od 30 minuta.

Naši su dečki uspjeli preteći sve i zauzeti prvo mjesto! Znaju znanje, vješti su i brzi! Riječima ne možemo iskazati koliko smo ponosni na njih i koliko su nas samo usrećili!

 

Osnovna škola Eugena Kumičića - Naslovnica - Čestitamo!


Od ukupno 90 bodova, koliko je maksimalno moguće dobiti u testu, naši su dečki ostvarili rezultat od 87 bodova, u vremenu od 0:42:27. To znači da su imali točno riješeno 96,67% testa! Drugoplasirana je Osnovna škola Draganići (87 bodova, vrijeme – 1:02:24) i Osnovna škola Viktorovac, Sisak (85 bodova, vrijeme – 1:07:47). Sukladno Pravilima natjecanja, škole s istim brojem osvojenih bodova rangirane su prema vremenu predaje testa. Čestitamo !!


Svi učenici koji su sudjelovali na natjecanju dobit će pohvalnice Hrvatskoga sabora, dok će učenici tri najbolja tima dobiti prigodne nagrade predsjednika Hrvatskoga sabora.

Nikola Ladović

Leo Bračun 

Kristijan Bilavčić

Sve škole koje su sudjelovale na kvizu, kao i svi mentori učenika dobit će zahvalnice Hrvatskoga sabora.

Osim toga, prva tri tima su pozvana u Hrvatski sabor na svečani prijem, koji će se održati u četvrtak, 26. 5. 2022. godine u 12 sati tako da nam sada predstoji priprema za put u Zagreb.


Dečki, od srca vam čestitam i ponosim se vama kao i cijela naša Škola!

mentorica Martina Grundler Hrala, učiteljica povijesti!

 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju