preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Naši najbolji čitači u Gradskoj knjižnici Slatina

Autor: Lareta Žubrinić, 28. 5. 2022.

Učenici naše škole koji su se čitanjem vinuli do zvijezda i 4. mjesta na državnom natjecanju posjetili su Gradsku knjižnicu i čitaonicu Slatina! Prenosimo tekst s njihove službene Facebook stranice.

 

Martina Nikić, Kristijan Škrnički, Marija Škrnički i Hana Kribl osvojili su 4. mjesto na državnom natjecanju "Čitanjem do zvijezda."


Ovaj izvanredan uspjeh rezultat je nebrojenih sati odricanja, rada, kreativnosti i ustrajnosti učenika koji su pokazali zavidno znanje, vještine i ljubav prema čitanju i knjizi tijekom natjecanja koje je trajalo od prosinca 2021. do svibnja 2022 i zahtijevalo usporednu analizu knjiga s filmovima, ekranizacijama knjiga. 


S pravom ih možemo nazvati pravim ambasadorima čitanja i neizmjerno smo ponosni na njihov uspjeh i rad njihovih učiteljica mentorica, Mateje Vilček i Božice Filipović- Veg. 

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina, u znak podrške, nagradila je učenike besplatnom upisninom i osigurala im knjige i podršku i za sljedeći ciklus natjecanja "Čitanjem do zvijezda." 

 


Visoko do zvijezda, Martina, Kristijan, Marija i Hana! ✨✨📚📚

 

#ljubavpremaknjizi #osnovnaškolavladimiranazoranovabukovica #čitanjemdozvijezda #najčitatelji #gradskaknjižnicaičitaonicaslatina

 

Zahvaljujemo Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina na lijepom gostoprimstvu i podršci! 

Veselimo se budućoj suradnji!


Izvor: Gradska knjižnica i čitaonica Slatina, Neda Mađarac, ravnateljica


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju