preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Prvi dan nastave u 2017./2018. školskoj godini

Autor: Lareta Žubrinić, 31. 8. 2017.

Dragi školarci, poštovani roditelji!

Prvim danom nastave -  4. rujna 2017. (ponedjeljak) za školarce diljem Lijepe Naše započinje nova školska godina 2017./2018. U nastavku pročitajte obavijesti vezane uz prijevoz i organizaciju rada prvog dana nastave u našoj školi.

  Školarci, Cvrčci! 

    Prvi dan  nastave sve zajedno dočekat će  vas  učitelji i djelatnici škole te vam dati najpotrebnije informacije vezane uz početak i tijek  nove školske godine.

Učenici predmetne nastave ne trebaju nositi torbe, knjige niti papuče, već samo neki papir ili bilježnicu na kojemu će zapisati raspored sati i ostale informacije koje vam bude dao vaš razrednik/ca važne za prvi tjedan nastave.

   

   Učenici od 5. do 8. r. i učenici  PŠ Miljevci počinju u 8 sati. 

   Učenici razredne nastave u matičnoj školi počinju u 11 sati. 

    S osobitom radošću dočekujemo naše prvašiće!

   Učiteljica prvoga razreda u matičnoj školi Marija Peček obavještava ovim putem da će se taj dan  održati i prvi roditeljski sastanak. 

 Učiteljica prvoga razreda Područne škole Miljevci Marina Kordi obavještava roditelje svojih učenika da dođu s djecom u školu kako bi se što bolje i prije upoznali, ali će o vremenu održavanja prvog roditeljskog sastanka biti na vrijeme obaviješteni. 

 Učiteljice razredne nastave i matične i područne škole poručuju svojim učenicima da sa sobom ponesu školske knjige jer će ih s učiteljicama pregledati i dobiti dodatne upute. 

 PRIJEVOZ: 

Za učenike putnike od 5. do 8. razreda i učenike PŠ Miljevci osiguran je i autobusni prijevoz koji trebaju čekati u vremenu kako je već uobičajeno da autobus pokupi sve učenike putnike (6,45 / 6,50). Naš školski vozač Mato kreće prvo po učenike putnike u Bukovačkom Antunovcu.

 Učenike putnike  od 1. do 4.r. matične škole autobus će kupiti od 10 i 15. 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju