preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Završetak akcije Odčepi za ulaznicu !!

Autor: Lareta Žubrinić, 16. 12. 2015.

 Završila je akcija skupljanja plastičnih čepova !!! Hvala svima koji su nam se priključili!!

   Naša škola već treću godinu sudjeluje u akciji prikupljanja plastičnih čepova. Prošlih su  godina učenici, učitelji, kao i lokalna (a  i šira!) zajednica  marljivo odvajali plastične čepove koje smo upućivali  u Udruge oboljelih od multiple skleroze Primorsko-goranske i Bjelovarsko-bilogorske županije.

   Ove godine, uključili smo se u  akciju „Odčepi za ulaznicu“ u kampanji Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) „Plastičnim čepovima do skupih lijekova.“

  Prikupili smo  preko 80 kg čepova što znači da će nam za  svaki kilogram sakupljenih čepova JU Nacionalni park Krka pokloniti  dvije besplatne ulaznice za Park!! 


   Zahvaljujemo svima na području općine Nova Bukovica koji su nam pomogli u ovoj akciji,  obitelji D. Ivanković, I. Stanković i  N. Dušak iz Slatine kao i obitelji Horvat iz Samobora te obitelji iz Baške Vode na otoku Krku koji su se posebno potrudili da za našu školu skupe veliku količinu čepova. 

   Uskoro ćemo nagraditi najuspješnije i najaktivnije učenike i razrede! Hvala svima, a s akcijom nastavljamo i dalje!!

 

 

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju