preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

„Movember- brkati mjesec“

Autor: Darko Samardžić, 4. 11. 2015.

A što je to Movember, pročitajte u nastavku...

     Naziv Movember je nastao kao složenica dviju engleskih riječi moustache (brkovi) i november (studeni), a početak tog projekta je bio 2003. godine u Melbourneu kada je svega nekoliko entuzijasta odlučilo puštati brkove u znak borbe protiv raka prostate.
Deset godina kasnije, Movember je postao globalni projekt u kojemu sudjeluju milijuni muškaraca diljem cijeloga svijeta. Iako je u početku bio cilj podizati svijest o spomenutoj zloćudnoj bolesti jačeg spola, isti se proširio na ostale muške bolesti, kao i na zdravlje muškog roda općenito.
     Pokret iz godine u godinu jača i širi se, stoga se ne trebate čuditi ako ovih dana susretnete nešto više brkatih muškaraca.


Ksenija Vujić, prof.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju