preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Pozdravili smo jesen

Autor: Darko Samardžić, 18. 11. 2015.

Učenici razredne nastave su sa svojim učiteljicama obilježili početak jeseni. Prošetali su bukovačkim krajem u potrazi za posljednjim ostacima ljeta. Nisu ih našli, jer sve je bilo pod lišćem.

"Danas smo išli pozdraviti  jesen od škole gore na brdo. Bili smo blizu moje vikendice. Drago mi je što se vikendica svidjela mojim prijateljima. Igrali smo nogomet i vratili se u školu."     

Alen Pipek 3.r

"Vidjeli smo kako lišće opada s grana i vidjeli  smo vinograde, vikendice i polja. Igrali smo nogomet protiv 4. razreda i pobijedili smo ih. To mi je bilo najbolje!"

Matej Bračun 3.razred

 

Učenici razredne nastave matične škole, od 1. do 4. razreda, u petak, 13. studenog, pod suncem obasjanim i lišćem prošaranim putem su krenuli u obilazak ulica, vinograda i brda naše lijepe Nove Bukovice.

Izvanučionička nastava održana je pod jesenjim bojama koje su ukrašavale svaki dio tla kojim smo prolazili.

Divljenje je svakako izazvala usporedba vazdazelenog i listopadnog drveća, te divne boje koje samo jesen ima.

Iako je divljenje prirodi uistinu bilo pravo zadovoljstvo učenici su se još više motivirali kada su zaigrali nogomet na igralištu u tzv. Meksiku, ili se zaljuljali na ljuljačkama još jednog bukovačkog igrališta.

Jesen je već naveliko došla u naše selo, zagrlila drveće, obojila staze, puhnula u naše voćnjake i svojim plaštem pokrila našu Novu Bukovicu.

Sretni i zaigrani prepustili smo se ugodnom danu u našem selu  koje je lijepo zbog jesenskih boja i smijeha djece koje je popunjavalo jesenju pjesmu šuštanja lišća.

                                                                                                       Marija Peček

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju