preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Rezultati likovnog i literarnog natječaja

Autor: Eva Turza Mitrović, 23. 11. 2015.

Povodom Mjeseca hrvatske knjige u našoj se školi održao likovni i literarni natječaj. Teme su odražavale središnju temu Mjeseca hrvatske knjige: Međunarodna godina svjetlosti i tehnologija zasnovanih na svjetlu. U nastavku pročitajte tko je dobio nagrade.

Na našem natječaju sudjelovao je cijeli četvrti razred pod vodstvom učiteljice Kristine Pintarić. Njihovi su radovi bili likovni, a nagrađene su Ivana Habuš i Mateja Podolski.

Iz sedmog razreda sudjelovalo je dvoje učenika sa svojim literarnim radovima, a nagrađena je Veronika Brzica. Mentorica je Božica Filipović Veg.

Nagrađeni učenici dobili su zahvalnice, straničnike koje su izradili Mladi knjižničari, slatkiše, blokove i olovke. Četvrti razred primio je posebnu pohvalnicu, a učenici si se zasladili bombonima.

Svi radovi izloženi su ispred knjižnice tako da ih svi zainteresirani mogu vidjeti.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju