preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Svätý Mikuláš v Bratislave (Sveti Nikola u Bratislavi)

Autor: Maja Kanđera, 13. 12. 2015.

   U razdoblju od 4.12. do 7.12. naši učenici Elena Koleno i Mate Dorčak posjetili su glavni grad Republike Slovačke Bratislavu u sklopu nastave slovačkog jezika. Ondje su se družili s učenicima iz Srbije, Mađarske, Ukrajine, Rumunjske, Poljske i Hrvatske, sudjelovali na kreativnim radionicama i predstavama, a za svoj  trud tijekom ove godine bili su i nagrađeni prigodnim i korisnim poklonima.

     O ovom putovanju nam je pisala Elena:)

 

     Dana  4. 12. 2015. godine u 10:30 iz Osnovne škole Vladimira Nazora Nova Bukovica krenuli smo moj prijatelj Mate i ja na put u Slovačku (Bratislavu).

   Putovali smo malo duže od 5 sati. Kada smo došli u hotel, raspremili smo se i malo kasnije krenuli smo u kino gdje smo gledali film po imenu Perinbaba.

   

 

Nakon toga smo svi otišli u svoje sobe. 

  Drugi dan smo išli u Bratislavu i posjetili smo knjižnicu i ondje smo igrali razne igre. Poslije smo išli u društveni dom gdje smo gledali folkloraše, nakon toga smo i mi zaplesali sa svojim parom. 

Budući da su svi bili dobri,  ove godine Sveti Nikola je svima razdijelio darove pa čak i našim najboljim učiteljima jer da nije njih mi ne bismo ni mi došli u Bratislavu. 

    Onda smo se vratili u hotel i krenuli na ručak. Zadnji dan je bio najbolji, čarobirali smo s mađioničarom, poslije smo išli u kazalište i pogledali predivnu predstavu i tamo dobili poklone.

    Nakon toga smo dobili hranu za put i krenuli u trgovinu ''Tesco''. Svi su kupili što su htjeli, a poslije kupnje krenuli smo do kombija i svi smo sretno i veselo došli kući.

     Stekli smo nova prijateljstva! Učiteljice,  radujemo se sljedećem odlasku u Slovačku, hvala vam za ove lijepe dane što ste nam pružili.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 


Izvor: Elena Koleno, učenica 6. razreda


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju