preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Dan narcisa - cvijet za dan duže

Autor: Lareta Žubrinić, 20. 3. 2016.

 Danas se i  Nova Bukovica pridružila humanitarnoj  akciji koju provodi Liga protiv raka Virovitičko-podravske županije pod nazivom "Dan narcisa - cvijet za dan duže"

     

   Naša se škola i ove godine pridružila ovoj humanitarnoj akciji te je zajedno s Udrugom žena "Bukovica u srcu" u prvu proljetnu nedjelju Cvjetnicu ispred  crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Novoj Bukovici organizirala prodaju narcisa koje su sakupili učenici i djelatnici škole. 

   Učenice škole, članice Učeničke zadruge "Bukvica" i INA-e Crveni križ, uredile su štand u dvorištu crkve te ujedno i  predstavile  radove s uskrsne radionice u PŠ Miljevci.

  

 


      Cilj ove akcije  je ukazivanje na prevenciju i rano otkrivanje raka dojke, a ove će se godine prikupljenim sredstavima nabaviti  pribora za širokoiglenu biopsiju za potrebe Odjela za radiologiju Opće bolnice u Virovitici. 

 

   Zahvaljujemo svima koji su pomogli u organizaciji ove akcije i koji su svojim donacijama, kupnjom narcisa, pomogli u nabavi prijeko potrebnog aparata.

 

  

Više fotografija učenice Lucije Podolski u Fotogledu


Izvor: Lucija Podolski, učenica 7.r., Novinarska družina (foto)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju