preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Webinar - generičke kompetencije

Autor: Administrator , 29. 3. 2016.

  30. ožujka 2016. s početkom u 13 sati dr. sc. Zrinka Ristić Dedić govorit će o pojmu kompetencije, kompetencijskim modelima u svijetu, zašto je taj pojam uveden u obrazovnu politiku i praksu, te pojasniti ulogu kompetencija u Cjelovitoj kurikularnoj reformi.

Ovaj webinar pod nazivom 'Generičke kompetencije kao zahtjev suvremenog obrazovanja', organizira  CARNet u okviru Erasmus+ projekta Assessment of Transversal Skills 2020 - ATS2020.

Temu će sudionicima iznijeti članica ekspertne radne skupine u projektu Cjelovite kurikularne reforme dr. sc. Zrinka Ristić Dedić s Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu.Prijave na webinar nisu potrebne, a sudjelovati mogu svi zainteresirani. Webinar će se održati putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata na adresi
http://connect.carnet.hr/webinar/. Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.

Ovo je prvi od dva webinara koji će se održati u okviru projekta Assessment of Transversal Skills 2020 - ATS2020 (http://ats2020.eu/). Drugi webinar na temu Vrednovanje kompetencija: izazovi i mogućnosti, odrzat će se 14. travnja 2016. u 13 sati .
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju