preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Stručna i javna rasprava o kurikularnim dokumentima

Autor: Darko Samardžić, 1. 4. 2016.

U tijeku je stručna, a potom i javna rasprava o kurikularnim dokumentima, dokumentima koji će uvelike odrediti budućnost hrvatskog školstva. S obzirom da se to tiče svih nas, a pogotovo naše djece, proučite dokumente i uključite se u raspravu sa svojim kritikama, prijedlozima i idejama.

"Stručna rasprava traje od 14. ožujka do 1. svibnja 2016. Trajanje stručne rasprave različito je za kurikulumske dokumente različitih razina." - navodi se na stranici cjelovite kurikularne reforme.

Stručna se rasprava provodi na dva načina:

1) Kroz komentare i prijedloge individualnih stručnjaka i institucija koje žele dati svoj doprinos stručnoj raspravi, a nisu organizirale skupove na kojim su dokumenti raspravljani.

2) Na organiziranim predstavljanjima na skupovima (županijskim stručnim vijećima, državnim skupovima, na visokoškolskim institucijama i u znanstvenoj zajednici, profesionalnim/strukovnim udruženjima, sindikatima, komorama, vijećima i dr.) te putem organiziranih webinara.

Nakon što završi stručna rasprava, započinje javna rasprava koja je namijenjena široj javnosti i u koju se svatko može uključiti. Javna rasprava će se provoditi putem portala eSavjetovanje.

U raspravu se možete uključiti putem sljedeće poveznice:

http://www.kurikulum.hr/strucna-javna-rasprava/

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju