preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

"Bukvica" na Sajmu cvijeća

Autor: Dragana Dropulja, 29. 4. 2016.

I drugi puta sudionici smo Sajma cvijeća

    Poznata talijanska poslovica nam govori kako „Jedan cvijet ne čini vijenac.“ A da je doista tako,  dokazali su članovi naše "Bukvice"   u subotu 23. travnja 2016. kada su sudjelovali na  Sajmu cvijeća u Slatini koji se održao u središnjem gradskom  parku. Marijan, Ana, Monika, Marta uz učiteljice Draganu i Mariju i ravnateljicu Laretu, predstavili su naše cvjetne sadnice.

    Sve je bilo puno cvijeća i raznih proizvoda vezanih uz cvijeće. Na našem veselom i šarenom štandu postavili smo sobno cvijeće koje smo uzgajali tijekom godine (sanseverije, klorofite, žad i kalanhoe), ali i rukotvorine od reciklirane tkanine - prekrasne broševe i ogrlice.    

   Našu su školu predstavljali i "rascvjetani" učenici PŠ Miljevci koju su uz vodstvo svojih učiteljica Jasminke i Marine  zaradili veliki pljesak brojne publike igrokazom "Sajam cvijeća" koji je napisala učiteljica Jasminka Stošić.

   Vrijeme nam je pogodovalo  pa nam je tako dolazilo mnogo ljudi i kupovalo  naše biljke koje smo  lijepo upakirali i svakom kupcu darovali i karticu s pozitivnom misli. 

Monika Kojić, učenica 8.r.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju