preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Tjedan Hrvatskog Crvenog križa

Autor: Lareta Žubrinić, 12. 5. 2016.

   Kao dugogodišni partner Crvenog križa Slatina, naša je škola postavila zastavu Hrvatskog Crvenog križa radi promidžbe i vidljivosti djelovanja HCK u Republici Hrvatskoj.

     Zastave Hrvatskog Crvenog križa koje se vijore diljem Hrvatske, pa i na zgradi naše škole, označile su Svjetski dan Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca.

     U tjednu od 9. do 14. svibnja prilika su da  odamo priznanje hrabrosti, posvećenosti i postignućima stotinama volontera i djelatnika Hrvatskog Crvenog križa.

    Tjedan Crvenog križa bit će u znaku brojnih aktivnosti koja će društva Crvenoga križa provoditi u svojim lokalnim zajednicama.

    Središnje zbivanje ovogodišnjeg Tjedna Crvenog križa bit će održano u subotu, 14. svibnja u Kninu. Tradicionalno Državno natjecanje mladih HCK koje se ove godine održava 20. put,  započet će službenim programom u 10 sati na kninskoj Tvrđavi kojemu će nazočiti i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar.

     


Izvor: www.hck.hr


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju