preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Završna svečanost predškolaca, generacija 2015./2016.

Autor: Lareta Žubrinić, 9. 6. 2016.

    Prošli tjedan  polaznici predškole održali su svoju završnu svečanost nakon uspješno završenog predškolskog programa u 2015./2016. školskoj godini

  Teta odgojiteljica Martina Šuntić-Rede oprostila se sa svojim malenim predškolcima na završnoj svečanosti upriličenoj u velikoj učionici škole. 

       Nakon 250 sati predškolskog programa i brojnih aktivnosti koje su mali polaznici uspješno prošli od listopada 2015. do kraja svibnja 2016., došlo je vrijeme da se zahvale teti odgojiteljici, ali i da se službeno upišu u prvi razred osnovne škole. 

      Na svečanosti su nazočili i njihovi roditelji, načelnik Općine Nova Bukovica Željko Vencl sa suradnicama, pedagog Darko Samardžić i ravnateljica škole Lareta Žubrinić. 

     Teta Martina zahvalila se i roditeljima na suradnji tijekom svoga rada i podijelila djeci njihove mape prepune likovnih radova, kao i ostale materijale na kojima su marljivo radili tijekom godine. Predškolci  koji će uskoro postati đaci počastili su svoje goste dvjema pjesmama za što su dobili veliki pljesak!

Predškolci, sretno!
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju