preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Prvi dan naših prvašića

Autor: Lareta Žubrinić, 6. 9. 2016.

Dobro nam došli u prvi razred!laugh

     Dočekali smo početak nastave u novoj školskoj godini, a na prvi dan  posebno je nestrpljivo bilo  10 učenika 1. razreda matične škole.


    Njih je dočekala veselo uređena učionica puna balona, a na stolu su se našli žuti leptirići ispunjeni darovima njihove nove učiteljice Dragane Matić. 


   Nakon svečanog početka prvog nastavnog dana pozdravljenog himnom Lijepe Naše,  dobrodošlicu prvašićima i roditeljima izrazili su ravnateljica škole Lareta Žubrinić, učiteljica Dragana, načelnik Općine Nova Bukovica Željko Vencl, učiteljica engleskog jezika Tihana Mađar i vjeroučitelj Đora Đorđević. Gospodin Vencl prvašićima je ovom prigodom uručio  slatke poklone uz  majice čiijom je kupnjom pomognut rad humanitarne udruge "Palčić gore" te ujedno poželio uspješno školovanje. 

 

    Nakon susreta s roditeljima, djeca su ostala u razredu s učiteljicom, zajedno su složili knjige i dogovorili se o daljnjem radu.

    Svim prvašićima želimo od srca puno uspjeha u učenju, neka uživaju u čarobnom svijetu znanja kako bi im sljedećih osam godina u ovoj školi bilo ispunjeno s puno radosnih i prijateljskih trenutaka!


Izvor: Dragana Matić, učiteljica 1. razreda (tekst i foto)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju