preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Učitelji naše škole postaju e- učitelji

Autor: Darko Samardžić, 14. 10. 2016.

Projekt eŠkole u kojemu sudjeluje i  naša škola sudjeluje  započeo je predavanjem 

   Prije nego se upustimo u korištenje digitalne opreme koju će škola iz Pilot projekta e-Škole dobiti ove godine, svi učitelji prvo moraju proći obuku kako bi njome znali rukovati.

   Tako se nekoliko naših učitelja zaputilo u Slatinu gdje je održana edukacija s temom „E-učitelj – suvremena nastava uz pomoć tehnologije“. Predavanju su nazočili i učitelji OŠ Eugena Kumičića iz Slatine.

  Učitelji su tijekom edukacije koja je trajala 5 sati osmišljavali vlastite obrazovne sadržaje koji se provode putem e-učenja.

    Većina edukacije je posvećena praktičnom radu u određenim programima pa su učitelji imali priliku raditi u Google Disku, izrađivali su konceptualne mape u programu bubbl.us te su stvarali vlastite animirane videoe u programu Moovly. Edukacija je bila vrlo poučna, ali i zabavna, a priliku za rad u tim programima će dobiti i ostali učitelji i učenici naše škole.

     Cjelokupno upravljanje prijavama i odjavama na termine predavanja, radionica, MOOC - ova i webinara obavljat će se pomoću sustava CSUED (Centralni Sustav za Upravljanje Edukacijskim Događajima) koji je pripremljen za ovu projektnu aktivnost. Sva se edukacija odvija u suradnji CARNet-a i Otvorenog učilišta  Algebra.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2018/2019

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Školska shema

 

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju