preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

E-škole edukacija učitelja

Autor: Lareta Žubrinić, 17. 11. 2016.

   Učitelji naše škole odradili i  treću radionicu u sklopu edukacije za učitelje e-škola s temom upoznavanja s radom u okruženju  Office 365

    Edukacija* vezana uz Office 365 održana je u dvije radionice  (7. i 14. studenog) u informatičkoj učionici OŠ Eugena Kumičića Slatina u trajanju od 5 sati. Predavač je bio profesor informatike Domagoj Lisjak iz Otvorenog učilišta Algebra. 

   Polaznici  iz obiju e-škola  upoznali su se s  platformom Office 365 koja omogućuje uporabu nekih od najkorištenijih Microsoftovih alata za suradnički rad i komunikaciju u online okruženju.

   Alati koje ova radionica obuhvaća su  Exchange Online, za pristup elektroničkoj pošti, kalendaru i kontaktima i SharePoint Online, za suradnju i dijeljenje informacija. Posebna  je pažnja usmjerena na uporabu Office Web Apps koje objedinjuju najosnovnije programe iz paketa Office koji su dostupni za korištenje kroz internetski preglednik te omogućuju dijeljenje i suradnički rad na dokumentima.

   Sudionici  su vrlo aktivno sudjelovali u online okruženjima programa Yammer, OneNote i Sway te dijelili dokumente na OneDriveu.

    Na ovim su radionicama sudjelovali STEM  i ostali učitelji, ravnatelji i stručni suradnici, kao i administrativni radnici škole.

*Edukacije su dio projektnih aktivnosti u projektu e-Škole: uspostava  sustava digitalno zrelih škola (pilot projekt), u suradnji CARNet-a i Otvorenog učilišta Algebra. 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 


Izvor: CSUED https://edukacija.e-skole.hr/#/, Foto Lareta Žubrinić i Domagoj Lisjak


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju