preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Nastavljamo s projektom „Povijest u knjižnici“

Autor: Eva Turza Mitrović, 22. 11. 2016.

   Učenici 5. razreda i učiteljica Povijesti Martina Grundler Hrala zajedno s knjižničarkom Evom Turza Mitrović nastavili su s druženjem i istraživanjem knjižničnih izvora znanja.

  U listopadu zajedno su istraživali znanstvene časopise i enciklopedije kako bi utvrdili i proširili znanje o Starom Egiptu.

  U skupinama, učenici su istraživali pojedine teme: mumije, kraljicu Hatšepsut, sfingu, a jedna je skupina proučavala zbirku zabavnih igara o Egiptu.

  Svaka je skupina izradila mali plakat o onome što su proučavali, a morali su ih ilustrirati. Rezultati su bili zadovoljavajući, a učenici su naučili kako njihov udžbenik nije jedini izvor učenja.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju