preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

"I dok je srca, bit će i Kroacije"

Autor: Božica FILIPOVIĆ VEG, 27. 11. 2016.

   „I dok je srca, bit će i Kroacije“ naziv je natječaja za učeničke literarne radove na kojem su i ove godine sudjelovali učenici naše škole u pratnji učiteljice hrvatskoga jezika Božice Filipović Veg te ravnateljice Larete Žubrinić. 

    Domaćin je ove manifestacije OŠ Josipa Kozarca Slatina, koja nas je srdačno dočekala i lijepo ugostila pod vodstvom nastavnice hrvatskoga jezika Zorice Varga, predsjednice Matice hrvatske granak Slatina, te ravnateljice škole Ksenije Vujanović Juras, ujedno i potpredsjednice Matice.Ovaj se literarni natječaj održao osmu godinu za redom, a učenici naše škole u njemu sudjeluju više od 5 godina.

     U četvrtak, 24. studenog, našu su školu predstavljale učenice Ana Križetić (5. razred), Izabela Štimac (6. razred) te Anamarija Bilavčić (7. razred), a nagrađen je rad Izabele Štimac pod nazivom „Slavonijo, zbog ljepote tvoje“.

 

     Svi su sudionici od organizatora dobili predivne zahvalnice za sudjelovanje, kao i njihovi mentori i škole koje predstavljaju, a uz zahvalnice organizatori su se pobrinuli i za vrijedan poklon – lektirni naslovi za učenike, a nešto ozbiljnije štivo za mentore.

    Na natječaju je sudjelovalo 6 osnovnih škola sa šireg slatinskog područja. Događaj su svojim izvedbama na različitim instrumentima upotpunili učenici-polaznici Osnovne glazbene škole Slatina.

    

    Čestitamo učenicama koje su predstavljale našu školu, a njihove radove možete pročitati ovdje.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju