preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Oprema za e-Škole učitelje stigla u našu školu!

Autor: Darko Samardžić, 2. 12. 2016.

Zahvaljujući projektu e-Škole, naša škola danas je napravila veliki iskorak prema digitalnom dobu. Prvi dio opreme danas je isporučen učiteljima.

    Kada smo se početkom prošle godine prijavili na projekt e-Škole, nismo mogli ni zamisliti koje ćemo sve koristi imati od toga. Iskreno, malo smo sumnjali da će naša škola uopće biti izabrana jer bilo je stotine prijavljenih, a neke od škola su naizgled puno jači "igrači" od nas. Ipak, veliki trud učitelja pri pisanju prijave za projekt uz još neke čimbenike  rezultirao je  time da će škola biti potpuno informatički opremljena.

    Danas je bio prvi val isporuke opreme. Pojedini učitelji su dobili najnovije modele prijenosnih računala, dok su ostali dobili tablet računala. Sva oprema će se koristiti kako bi se modernizirao nastavni proces i kako bi učenicima praćenje nastave bilo još zanimljivije.

     Učitelji su opremu dobili na slobodno korištenje stoga su ju danas preuzeli kako bi tijekom vikenda istražili na koji način će ju koristiti u nastavi. Učitelji će i inače svu dobivenu opremu svakodnevno nositi kući kako bi se mogli pripremiti za nastavu, a u školi će prijenosna i tablet računala moći povezati s digitaliziranim učionicama koje uskoro  trebamo dobiti.

   Nositelj projekta je Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet. Mjerodavno tijelo koje je nadležno CARNetu je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, kojemu je nadležna Vlada RH (www.carnet.hr). Zahvaljujući učiteljima koji su si dali truda pri prijavi projekta i izuzetno sposobnim i dobrim ljudima koji rade u CARNetu i koji su, uz osnivača Škole Virovitičko-podravsku županiju,  uvijek uz nas kada nam je potrebna podrška, škola će u vrlo kratkom vremenu uspjeti napraviti veliki pomak za koji bi joj inače trebale godine. Najbolje je što je ovo samo dio opreme koju će škola dobiti kroz projekt.

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju